Onze projecten

Projecten maaien

Komt het groen boven uw panelen uit? Géén probleem! Total Maintenance Solar beschikt over de juist apparatuur om uw park onder handen te nemen. Bijvoorbeeld onze tractor met maaidesk met speciale voeler, zodat de maaiarm automatisch terug gaat bij aanraking van het onderstel van de panelen.

Projecten daken

Wij, Total Maintenance Solar (TMS), zijn ook druk bezig met het verzorgen van onderhoud aan daken met zonnepanelen. Ook zonnepanelen op daken hebben een goede onderhoud nodig om het rendement te kunnen vergroten.

Project park Zuid-Holland

Vervuilde zonnepanelen van een grote wasbeurt voorzien. Het dak bestaat uit circa 600 zonnepanelen.

Project park Noord-Brabant

Groenonderhoud verzorgt voor een zonnepark in de provincie Noord-Brabant. Dit park bestaat uit circa 10.000 panelen.

Project park Flevoland

Groenonderhoud verzorgt voor een zonnepark in de provincie Flevoland. Het park bestaat uit 98.560 panelen met een oppervlakte gelijk aan 55 voetbalvelden. 

Project park Zeeland

Kleine wasjes of grote wasjes? Geen probleem! Onze robotwasser is namelijk geschikt voor alle projecten m.b.t. het wassen van zonnepanelen. Van volledig vervuilde zonnepanelen is na de komst van onze wasser niks meer te zien.

Project park Zuid-Holland

Dit park is gelegen nabij een afval inzamelingsbedrijf, waardoor de meeuwen vrij spel hadden. Hierdoor was het dak extreem vervuild door de meeuwen.

Project park Zeeland

Onze machines zijn niet alleen geschikt voor dakopstellingen, maar juist uitermate geschikt voor het onderhouden van veldopstellingen. In het onderstaande park zijn ruim 43.000 panelen in oost-west opstelling onderhanden genomen door onze robotwasser. Het park is gevestigd op 10.000 m2 en de groenvoorziening wordt uitgevoerd door onze specifieke maaimachines. 

Project dak Noord-Brabant

De zon is begonnen met schijnen en dat betekent dat de zonnepanelen weer overuren gaan maken. 

Project dak Noord Brabant

Al het hardnekkig vuil op daken en zonnepanelen parken is gegarandeerd verleden tijd met deze nieuwe manier van wassen. Door de verschillende borstels is geen vuiltje te veel voor de robotwasser. Onderstaande video geeft een goed beeld hoe de vervuilde zonnepanelen eruit zien nadat deze onderhanden zijn genomen door de robotwasser. Het ging hierbij om een project op een grote vervuilde oppervlakte op het dak van een varkensschuur.